top of page

Kom igång

Prime Arch är kostnadsfritt att använda och i appen hittar du mängder med instruktioner, exempel och inspiration. Dock är tröskeln för att komma igång med modellering på egen hand hög och det är svårt att få till det utan hjälp. På aRway och Crest finns konsulter som hjälper till med bland annat implementering, utbildning och vägledning i Prime Arch.

Sätt att komma igång

Alternativ 1 - Värdepaket

Vi har olika värdepaket som hjälper er att komma igång med att modellera i Prime Arch. Ni kan få hjälp med allt från konfiguration, användning, modelleringsstöd och workshops beroende på hur era behov ser ut. Se vad de olika värdepaketen innehåller genom att klicka på knappen nedan.

Alternativ 2 - Behovsanalys

Vi har skapat en behovsanalys som möjliggör en snabb analys av er situation idag. Utifrån resultatet ger vi er relevanta tips och idéer för hur ni ska ta er verksamhetsarkitektur vidare till nästa nivå. 

Alternativ 3 - Kontakt

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att komma igång på bästa sätt. Ni kan nå oss genom telefon, chatt, mejl och formulär på websidan. Se alla alternativa kontaktvägar genom att klick på knappen nedan.

bottom of page