top of page

Prime Arch Academy

#1 på utbildning i verksamhetsmodellering

Primarch 900 x 300px banner.jpg

Om våra utbildningar

Här kan du utbilda dig i din takt; ett utmärkt alternativ för dig som själv vill kunna styra över din tid.
 

Vid avslutad utbildning kommer du att få ett certifikat. Är du intresserad av att lära dig mer om verksamhetsarkitektur, verksamhetsmodellering eller hur ni kan beskriva ert systemlandskap är Prime Arch Academy rätt utbildning.

Steg 1: Hitta en utbildning som passar dig


Prime Arch Academy tillhandahåller ett flertal utbildningar i med allt från introduktion till verksamhetsmodellering till processmodellering. Hitta en kurs som passar dig och få en överblick över din utveckling.

Steg 2: Se kurskomponenter


När du väl hittat en kurs för dig, får du en bra överblick över kursens kurskomponenter med teori, övningar och frågor. Vid slutförd kurs kan Prime Arch Academy tillhanda hålla ett bevis på godkänt slutförande av kursen. 

Kurskomponenter.png

Steg 3: Anmäl dig till kursen

Anmälan till kurs på Prime Arch Academy


Anmäl dig enkelt till kursen genom att klicka på knappen "Anmälan" eller "Anmäl dig här". När du fyllt i dina uppgifter är det bara till att påbörja utbildningen. 

 

Lycka till! 

Om Prime Arch

Prime Arch är ett ramverk som samlar det bästa från de största och mest välanvända standarderna inom området. Prime Arch används av experter inom verksamhetsarkitektur (Enterprise Architecture) och har skapat kurser för att få fler att arbeta med verksamhetsmodellering som en naturlig del av verksamhetsutvecklingen.

bottom of page