mån 19 apr. | Teams

#1 Online Network Event Case: Uppsala Kommun

Hör Martin Samuelsson berätta om arbetet med digitala färdplaner på Uppsala kommun och få möjlighet att diskutera hur vi från ett arkitekturperspektiv kan adressera rätt frågor vid rätt tidpunkt.
Registrering är stängd

Tid och plats

19 apr. 12:15 – 12:55
Teams

Om evenemanget

Digitala färdplaner stärker förmågan att planera, prioritera och balansera insatser för digital transformation. Genom att öka vår förståelse för vilken effekt vi önskar i verksamheten och vilken förändring det kräver får vi möjlighet att både prioritera rätt saker, men även skapa en rimlig förändringstakt och införandeplan.

I Uppsala kommun sker digital transformation som en naturlig del i verksamheten och utgår från verksamhetsbehov, mål och önskat resultat. Därför är det viktigt att den bedrivs som en naturlig del i ordinarie verksamhetsplanerings-, budget- och uppföljningsprocesser. Digitala färdplaner är ett hjälpmedel för att lyckas med detta.

Även om digitala färdplaner, som koncept, är nytt inom Uppsala kommun är många av frågorna vi behöver ställa oss samma som tidigare. Vi behöver veta vart vi vill någonstans, vilka effekter vi vill uppnå, samt vilken förändring som krävs för att nå dit.

Verktyget, eller metoden, digitala färdplaner stödjer den digitala transformationen av verksamheten genom att skapa ett ecosystem av flera befintliga metoder och verktyg inom Uppsala kommun.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Slutsåld
  Biljett
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang